Fönsterputs företag–beställ som enstaka tillfällen eller regelbunden

Gör som våra tusentals nöjda kunder.

 
4.7 i betyg av 968 omdömen

Beställ din fönsterputs i Stockholm av oss så garanterar vi att du blir nöjd!

Vi erbjuder fasta priser på fönsterputsning:

Fönsterputs lägenhet - Från 500 kr - SE DITT PRIS
Fönsterputs hus/villa - Från 600 kr - SE DITT PRIS
Fönsterputs skyltfönster - Från 400 kr - SE DITT PRIS

Fönsterputs företag

Behöver ditt företag hjälp med fönsterputsning i Stockholm?

Vi hjälper idag många företag med fönsterputsning och nedan kommer några exempel på hur vi kan hjälpa just ert företag med fönsterputs i Stockholm:

Fönsterputs av kontorsfönster

Oavsett vad ni har för typer av fönster i era lokaler kan vi planera fönsterputs så smidig som möjligt så att er verksamhet störs i minsta möjliga mån.

Fönsterputs av skyltfönster

Om ni har en butik, restaurang eller annan lokal med skyltfönster hjälper vi er gärna med fönsterputsning. Detta kan ske som enstaka tillfällen efter behov, eller som en regelbunden tjänst. Detta så att just era kunder skall se er som ett rent och fräscht varumärke.

Fönsterputs efter bygg

Är ni klara med bygget / renoveringen och det har blivit dags för fönsterputsning, kontakta oss redan idag och vi garanterar att era fönster kommer att rengöras på ett professionellt sätt. Vi åtgärdar då all smuts efter bygg / renovering så som: färgstänk, silikon mm. Detta självklart utan att orsaka några skador på glaset.

Fönsterputs för anställda

Vill du överraska dina anställda? Då rekommenderar vi att du skall göra detta genom att erbjuda dem en fönsterputsning. På detta sätt kan just era anställda uppleva rena och fina fönster för ljusinsläpp, bli mindre stressade så att även företaget kan dra nytta av en sådan förmån.

Fönsterputs för era kunder

Har du ett städföretag, men inte en utbildad fönsterputsare? Då kan du anlita oss för fönsterputsning hos dina kunder.
Eller arbetar ni med att mäkla bostäder och försöker att förenkla för era kunder inför försäljningsprocessen, kan detta ske genom att erbjuda dem våra tjänster eller rekommendera oss för fönsterputsning inför visning.

VÅRA PROJEKT